Legende Let Lydighed

Hundetræning så simpel,
at det bliver en leg

logo

Mød Hundene!

Legende Let Lydighed kunne ikke eksistere uden mine hunde.

Nedenfor kan du se billeder, og læse en kort bio om min egne hunde og mine “lånehunde”

Hundene jeg bruger i mine videoer er af forskellige racer og personligheder. Oftest laver jeg videoer med mine egne hunde, men for afvekslingens skyld, og for at vise forskellige hundpersonligheder, låner jeg mig af og til til en hund her og der.

Derfor vil du også opleve at jeg bruger forskellige indgangsvinkler til træning af de forskellige hunde. Det er altsammen for at tage hensyn til deres individualitet så jeg kan accelerere deres indlæring bedst muligt. 

Akira kronborg

Akira ( 明 )

Akira er en Boston Terrier på 4 år. Hun er sin egen, men hun elsker at arbejde. Hun vil være med i rigtig mange videoer, fordi hun er rigtig skarp på film. Hun er ikke så glad for andre hunde, men det arbejder vi på.

Portrætfoto af Boxeren Nikuya

Nikuya ( 肉屋 )

Nikuya er vores nyeste hund. Hun er  en Boxer, født i foråret 2020 og er en hvalp med godt gå-på-mod. Hun kommer, ligesom Akira, til at være med i mange videoer, og jeg glæder mig til at arbejde mere med hende.

Billede af Shorty

Shorty

Shorty vil ikke være med i ret mange af videoerne, af den simple grund at hun afgik ved døden i sommeren 2019. Dog fortjener hun lidt omtale, for hun lærte mig meget i de 11 år jeg havde hende. Shorty var en blanding af Grand Danois og Dobermann og vejede 60 kilo.

Pølsehunden Jinx

Jinx

Jinx er et af mine lånebørn. Hun er en 7 år gammel Jack Russel Terrier. Og det er terrier med stort T. Det sjove (for mig) med Jinx, er at hun ikke som sådan bliver trænet til daglig. Derfor er hun god til introduktionsvideoer. I vil se meget mere til Jinx.

.

Julius

Julius

Julius er som Akira 4 år gammel. Han er af racen langhåret Schæfer. Det særlige ved Julius er at han ikke er motiveret af mad, sansynligvis på grund af sygdom i hans opvækst. Julius er ikke min hund, men en jeg låner regelmæssigt som demohund.

.

body.single article.has-post-thumbnail > img:nth-of-type(1) { width:auto !important; height:auto !important; } body.single article.has-post-thumbnail .et_post_meta_wrapper > img:nth-of-type(1) { width:auto !important; height:auto !important; }